KLC DESIGN
Interieur advies, ontwerp & realisatie

TIPS

Lees hieronder de verschillende tips om je voor te bereiden op een interieuradvies.


3 tips voor het verzamelen van jouw interieur wensen.

1. Maak foto's van alles wat jij mooi zou vinden in jouw interieur. En zet ze in een apart mapje!

2. Neem een kijkje op Pinterest. En maak een bord met afbeeldingen die jij mooi vindt voor jouw interieur.

3. Bekijk Google afbeeldingen voor "Stijlvol interieur" eventueel met een toevoeging woonkamer/kleur/meubelair. Verzamel mooie afbeeldingen in een apart mapje. 


5 vragen waar je over na moet denken voor je een interieuradviseur inschakelt.

  1. Wat mist er nu in de huidige woonsituatie dat echt moet veranderen?
  2. Wat wordt er gedaan of wat moet er kunnen in de woonruimten?
  3. Welke wensen zijn er voor het nieuwe interieur? Hoe moet de woonruimte eruit komen te zien?
  4. Wanneer moet de woninginrichting gerealiseerd zijn?
  5. Wat mag de totale realisatie kosten?


INSPIRATIE

Lees hieronder de verschillende blogs met stijlvolle interieur tips.

15.03.2022

Top 5 lifehacks voor jonge gezinnen

Deze 5 tips maken je leven thuis met jonge kinderen een stuk aangenamer, mooier en gezelliger.

1. Stukje natuur in huis.

Planten zijn misschien wel de gemakkelijkste manier om de gezelligheid in je interieur te verhogen. Ze zijn niet alleen decoratief, ze verbeteren ook de luchtkwaliteit in huis. En het verzorgen van de planten werkt ook nog eens rustgevend.
Wist je dat er speciale luchtzuiverende planten zijn? Lepelplanten, Monstera’s en Sanseveria’s zijn voorbeelden hiervan.
Maar de enige effectieve manier om de luchtkwaliteit in huis echt te verbeteren is goede ventilatie met de directe buitenlucht. Dus zet naast die mooie planten ook dagelijks even de ramen en deuren open.

2. Laat het stofzuigwerk voor je doen
Vind jij het ook zo vervelend om dagelijks te stofzuigen? Voor je klaar bent liggen de eerst kruimels, snippers of haren alweer op de grond. Met een robotstofzuiger wordt dit werk dagelijks voor je gedaan. Meer dan een klein hoekje voor het oplaadstation heb je niet nodig. Tip! Zet de robotstofzuiger aan voor je de deur uit gaat. En je komt altijd thuis in een stofgezogen huis.

3. Verborgen opbergruimtes
Er zijn prachtige bijzettafels met een extra functie. Til het deksel op en je hebt zomaar extra opbergruimte. Handig om kussens en plaids in op te ruimen. Of om het achtergebleven kinderspeelgoed in te verstoppen.

4. Organiseer de lades
Lades zijn een efficiënte manier van opbergen. In één beweging heb je overzicht over de inhoud. Door de lade goed te organiseren, zie je in één oogopslag wat erin de lade ligt. En je kunt er veel meer in kwijt. Ook kun je zaken uit het zicht plaatsen. Zoals bijvoorbeeld kinderspeelgoed of knutselspullen waar ouderlijk toezicht voor nodig is. Voor een goede indeling maak je gebruik van grote en kleine vakken. En geef je alles een vast plaats. Zo wordt de ruimte in de lade goed benut.

5. Met een beetje magie houd je het gemakkelijk schoon.
Je wilt niet voor elk vlekje een hele emmer sop hoeven maken. Maar tussen de schoonmaakbeurten door wil je wel een schoon en fris huis behouden. Doe hiervoor in een sprayflacon 1 theelepeltje afwasmiddel en vul aan met kraanwater. Grijp je aan een vuile deurklink? Zitten er sap kringen op je salontafel? Of een klein vlekje op de vloer?
Spray de verdunde afwasmiddel erop en neem af met een stukje keukenpapier!

Admin - 11:58 | Een opmerking toevoegen


SOCIAL MEDIA

 

Volg KLC DESIGN op sociale media: