KLC DESIGN
Interieur advies, ontwerp & realisatie

AANBOD

Elke samenwerking wordt gestart met een vrijblijvend persoonlijk advies gesprek. In dit gesprek komen vooral jouw woonwensen aan bod. Hierbij beoordeel ik op welke manier ik jouw het beste advies kan geven voor je interieurproject. Dit advies bestaat uit een volledig uitgewerkt persoonlijk interieurplan voor jouw gehele woning. Of een iets minder uitgebreid persoonlijk interieurplan voor een upgrade van een specifieke ruimte in jouw woning.

Het persoonlijke interieurplan wordt opgebouwd in de vorm van een boekje, met stalen en plattegronden, zodat je precies weet hoe, en waar wat komt te staan. Alles tussen het plafond, de muren en de vloer staat in jouw persoonlijke interieurplan. Van kleuren tot materialen, van meubels tot verlichting en van raamdecoratie tot accessoires.

Doordat ik samenwerk met betrouwbare, vakbekwame partners zijn al jouw interieurwensen te verwezenlijken met één aanspreekpunt voor het volledige proces. Denk hierbij aan het contact met de badkamer-, keuken- vloerspecialist, interieurbouwer of aannemer. En bij het aankopen van jaloezieën, meubels, verlichting, accessoires en verf & behang.

KLC Design begeleid jouw woonwens naar de volledige realisatie.

 

NEEM HIER CONTACT OP!