KLC DESIGN
Interieur advies, ontwerp & realisatie

OVER MIJ

Altijd was ik bezig met het beter en veiliger maken van de ruimte van mijzelf en andere mensen om mijn heen. Het werken als veiligheidskundige voor een grote multinational leek dan ook een logische stap. Met de ergonomische kennis en ervaring die ik daar opdeed, heb ik vele werkplekken beter en veiliger kunnen maken. En dat vond ik geweldig. Toch voelde ik dat dit niet genoeg was. Dat ik meer met mijn kennis en ervaring moest doen. Ik wist alleen nog niet precies wat. Tot er iets gebeurde waardoor ik 6 maanden fysiek moest herstellen, thuis. En dat in een gezin met een jonge tweeling.

Tijdens mijn herstel besloot ik dat het anders moest. Dat ik mijn kennis en ervaring wilde gebruiken om andere mensen te helpen bij het stijlvol, luxe en ook praktische inrichten van hun woning. Iets wat ik zelf al meerdere keren met succes had gedaan bij verschillende verhuizingen naar nieuwbouwwoningen. En eind 2019 ben ik gestart met KLC Design.

Nu ben ik elke dag bezig met wat ik het liefste doe, hardwerkende mensen met een eigen woning helpen bij het luxe en comfortabel inrichten van hun woning. Het maken van een stijlvol ontwerp en daar een duidelijk en uitvoerbaar plan voor maken. Met ruimte voor alle bewoners. Waar iedereen zich thuis voelt. Waar zij de rust ervaren die nodig is in hun actieve leven. Dankbaar werk waar ik elke dag weer van geniet.
Mijn visie:

De juiste stijl creëren zodat iedereen zich goed voelt in een ruimte, dat staat voor mij centraal. Ieder mens is anders. Iedere klant heeft dan ook andere behoeften en wensen. Mijn betrokkenheid en inlevingsvermogen zorgen ervoor dat we samen tot het gewenste resultaat komen. Persoonlijk contact met regelmatig overleg vind ik dan ook heel belangrijk.

De balans vinden in het interieur tussen de kleuren, de materialen, de indeling, de verlichting, aangevuld met persoonlijke items. Dat zorgt ervoor dat het interieur klopt. Het interieur moet eigentijds en vooral goed passend zijn. En het wordt met oog voor detail ontworpen. Zelf houd ik van ruimte, licht, kleur en materialen met natuurlijke texturen. Het ontwerpen, begeleiden en samenwerken vind ik heerlijk om te doen.
Ik ontwerp stijlvolle, luxe en praktische interieurs met een persoonlijk touch waarin jij je optimaal kunt ontspannen. Ik volg geen trends. Iedereen heeft tenslotte een eigen unieke stijl! En accessoires? Die pas ik subtiel toe. Ik hou absoluut niet van tierelantijntjes.


Wat je over mij moet weten...

Ik ben nuchter, down to earth. Ik zie zaken zoals ze zijn en laat me niet beïnvloeden door emoties van anderen. Ik denk eerst na voor ik iets doe.

Ik ben prestatiegericht, een tikje perfectionistisch en goed georganiseerd. Resultaat behalen voor mijn klanten vind ik erg belangrijk en ik doe alles wat daarvoor nodig is. Hierdoor kan ik soms wat kritische overkomen. Ik wil alleen het allerbeste.

Ik ben behulpzaam bij het regelen van allerhande zaken. En mensen krijgen bij mij altijd meer dan ze verwachten.
Ik ben een ster in het combineren van wensen van andere mensen tot een mooi compromis.

Aldus de mensen om mij heen van mij houden.

 

Dit is typisch Christa!

  • Ik drink veel te veel groene thee. Lekker met een gezonde koek of stukje Zwitserse sinaasappelchocolade.
  • Ik vind mijn gezondheid en conditie heel belangrijk. Ik ben dan ook gek op sporten en let ik bewust op wat ik eet.
  • Ik hou verschrikkelijk veel van mijn partner Wietse en tweelingdochters Kate en Lynn. Samen met hun ontdek ik al het moois wat de wereld te bieden heeft.
  • Ik dof mezelf graag op voor een themafeest of dancefestival. En koop daarvoor vaak een bijzondere outfit of accessoire.
  • Ik bekijk graag bijzondere gebouwen en dure auto’s. En blijf dan net iets te lang hangen.


Denk je dat ik de interieurprofessional ben die jou kan helpen het stijlvol inrichten van jouw woning, druk dan snel op de onderstaande knop. Ik kijk uit naar jouw reactie.

Christa.

LET'S MEET