KLC DESIGN
Interieur advies, ontwerp & realisatie

TIPS

Lees hieronder de verschillende tips om je voor te bereiden op een interieuradvies.


3 tips voor het verzamelen van jouw interieur wensen.

1. Maak foto's van alles wat jij mooi zou vinden in jouw interieur. En zet ze in een apart mapje!

2. Neem een kijkje op Pinterest. En maak een bord met afbeeldingen die jij mooi vindt voor jouw interieur.

3. Bekijk Google afbeeldingen voor "Stijlvol interieur" eventueel met een toevoeging woonkamer/kleur/meubelair. Verzamel mooie afbeeldingen in een apart mapje. 


5 vragen waar je over na moet denken voor je een interieuradviseur inschakelt.

  1. Wat mist er nu in de huidige woonsituatie dat echt moet veranderen?
  2. Wat wordt er gedaan of wat moet er kunnen in de woonruimten?
  3. Welke wensen zijn er voor het nieuwe interieur? Hoe moet de woonruimte eruit komen te zien?
  4. Wanneer moet de woninginrichting gerealiseerd zijn?
  5. Wat mag de totale realisatie kosten?


INSPIRATIE

Lees hieronder de verschillende blogs met stijlvolle interieur tips.

13.01.2022

Kerstboom eruit … goed voornemen erin!

Kerstboom eruit … goed voornemen erin!

De feestdagen zijn voorbij. En de feestversiering wordt weer opgeruimd. Maar als je de kerstboom weghaalt verschijnt er toch wel een grote legen plek in je woonkamer. Hoe zorg je dat ook na de feestdagen je woonkamer er weer snel sfeervol en gezellig uitziet?

Hieronder 5 praktische ideeën om de kerstboomleegte op te vullen!

1. Kerstboom eruit, luchtzuiverende plant erin!

Elk jaar komt deze tip van de bekende tuincentra weer voorbij: Zet er een mooie, volle kamerplant neer (of meerderen), zo blijft de magie van de kerstboom nog even in huis. En het jaar begint gelijk lekker groen. Kies voor de luchtzuiverende planten zoals de lepelplant (Spathiphyllum), vrouwentong (Sansevieria), Monstera. En je maakt van je woonkamer gelijk een gezonde plek.

plant.png

2. De creatieve kinderspeelhoek.

Na alle verplichte feestdagen knutsels voor de kinderen, is het nu weer tijd voor hun eigen creativiteit. Met een in het woonkamer interieur passend kindertafeltje en een kast voor de knutselspullen, ziet die lege hoek er direct weer gezellig uit. En voelen de kinderen zich ook meteen weer thuis.

kinderspeelhoek.png
3. De Eye-catcher design lamp.

De kerstboom gaf wat extra sfeerverlichting in de woonkamer. Plaats een mooie designlamp in de lege hoek. Zo blijft deze toch nog sfeervol verlicht ‘s avonds. En overdag, als de lamp uitstaat, is het een prachtige eye-catcher.

design lamp.png

4. Cocoonen in de relax hoek.

In de wintertijd is het fijn om af en toe even lekker te cocoonen. Waar kan dat nou beter dan in je eigen relaxhoek! Zet een lekkere fauteuil, een fijn karpet en een mooi bijzettafeltje in de hoek. En voilà! Zie jij jezelf al lekker zitten met een kopje thee? Lezend in je favoriete blad? Of luisterend naar je favoriete muziek? Ècht even tijd voor jezelf!

relax hoek.png

5. De persoonlijke wand. 

De wand in de lege hoek kun je natuurlijk opvullen met je favoriete kleur of een mooi behang. Fotoframes met gezinsfoto’s van verschillende seizoenen doen het ook altijd goed. Of wat dacht je van een mooie wereldkaart met daarop de plaatsen die jullie al bezocht hebben aangemerkt. Zo maak je van de wand een persoonlijke hoek!

fotowand.png

Naast deze 5 praktische ideeën om de kerstboomleegte op te vullen, zijn er nog tal van mogelijkheden om van je woonkamer weer een sfeervolle plek te maken. KLC Design helpt je graag om van je huis een persoonlijk thuis te maken. Neem hier direct contact voor een vrijblijvend interieur adviesgesprek.

Admin - 16:24 @ algemeen | Een opmerking toevoegen


SOCIAL MEDIA

 

Volg KLC DESIGN op sociale media: