KLC DESIGN
Interieur advies, ontwerp & realisatie

Meest gestelde vragen.

 

Is er een mogelijkheid is om in delen te betalen?
Ja, je betaalt dan in 2 delen het eerste deel voor de start van het samenstellen van het plan. Het tweede deel direct na de presentatie.

We hebben nog geen idee van ons budget?
Met het zeer waardevolle stappenplan dat gebaseerd is op jullie wensen, kun op ieder gewenst moment aan de slag. Niet alle stappen hoeven binnen 1 maand afgerond te zijn. Jullie bepalen wanneer het tijd is voor de volgende stap.

Wat als tijdens het samenstellen van het persoonlijk interieurplan onze wensen veranderen?
Het kan zijn dat jullie, terwijl ik voor jullie met zorg het persoonlijke interieurplan samenstel, iets tegenkomen waarvan je denkt: “Dat zou ik eigenlijk nog aangepast willen hebben.” Laat het mij dan direct weten! Het is slechts 1 keer mogelijk een wijziging door te geven.

Hoelang duurt het samenstellen van het persoonlijke interieurplan?
Over het algemeen kan een interieurontwerp binnen 6 tot 8 weken af zijn. Dit is uiteraard afhankelijk van de grootte van de ruimte en het aantal ruimten. Het startmoment spreken we in onderling overleg af.


Wat is het beste moment om jouw als interieurprofessional in te schakelen?
Bij een verhuizing/verbouwing is het belangrijk om mij zo snel mogelijk in te schakelen. Zo kunnen benodigde zaken nog meegenomen worden tijdens de bouw. Denk aan de locatie van lichtpunten, stopcontacten of rookkanaal en leidingwerk voor bijvoorbeeld een gashaard.